Forestillinger

Katitzi

Katitzi

Om å være en fremmed i en verden som er vanskelig å forstå, med utgangspunkt i Katharina Taikons familie og hennes bøker om oppveksten som romajenta Katitzi. Hittil vist 338 ganger, vår mest spilte forestilling. Fra 10 år.

Sand mellom tærne

Sand mellom tærne

Prisbelønnet forestilling om troskap,svik, krig, kjærlighet og død, basert på Jaap den Hertogs bestemors liv og endelikt. Hetty ble født like før "skuddene i Sarajevo", og døde like etter 11. september 2001.
Forfølgelse av ulike folkegrupper er et hett tema i dag, og forestillingen er en inspirasjon til å velge humanitet framfor fordommer, åpenhet framfor hatretorikk, kontakt framfor lukkede dører. For alle over 10 år.

LANGLIGGER

LANGLIGGER

Galgenhumoristisk dokumentarteater i undringens tegn. Om livet i og rundt sykesengen - intenst sosialt og kreativt - og med et underlig uslitelig godt humør tross smerte og ubehag. Ved hjelp av et vell av sceniske virkemidler trekkes tråder ut til et større bilde og gir et usminket innblikk i sykehusenes hverdag. For voksne.

Den Store Finalen

Den Store Finalen

Når Apokalypsen rammer den idylliske byen Fagersund, og Dommedagen er et faktum, stiller ikke alle byens innbyggere like godt forberedt. Hvem vil bli sendt opp himmelstigen? Hvem går motsatt vei? For alle fra 10 år.

Katta og andre strofer

Katta og andre strofer

Teater Fusentast med nonsenspoesi som musikalsk figurteater. I og rundt Ronzebonsen, et lite teaterhus, med hemmeligheter og overraskelser, og med et variert persongalleri. For alle fra 4 år.

Koseputa i Paris

Koseputa i Paris

Kalle er helt vill etter Koseputa si. Han klarer seg ikke uten. Ikke engang når han drar til Paris med sin datter Sofie. Alt går bra inntil Koseputa faller ned fra Eiffeltårnet... Her er den utrolige fortellingen om hva som skjer etter putas seilas gjennom luften. For alle fra 4 år.

Tornerose sett gjennom froskens øyne

Tornerose sett gjennom froskens øyne

Eventyret Tornerose, med røtter tilbake til Romertida, her tolket og presentert med ny vri, varme og underfundig humor. Tre frosker forteller hva som egentlig skjedde i palasset den gangen man glemte å invitere den trettende feen. Fra 4 år.

Nora The Moving Picture Show

Nora The Moving Picture Show

Helmer ønsker seg utseende til en muskelmann. Dertil trengs plastiske operasjoner i massevis, noe som er svært dyrt. Lerkefuglen Nora skaffer seg et lån for å finansiere de skyhøye operasjonsregningene. Ungdom / voksne.

Titranic

Titranic

Vi er på Titran utenfor Frøya i Sør-Trøndelag. Det koker av sild der ute på Frohavet. Lille Ole Myrseth fra Kristiansund får være med far på fiske… Og så kommer stormen. For alle fra 5 år.

Peer Gynt

Peer Gynt

Peer Gynt som dukketeater på markeder og torg til underholdning for almuen. Norge har kanskje ingen Punch, men Norge har Peer Gynt. En morsom, skarp og visuell forestilling for to skuespillere og et stort persongalleri av dukker.