Tornerose sett gjennom froskens øyne

Eventyret Tornerose, med røtter tilbake til Romertida, her tolket og presentert med ny vri, varme og underfundig humor. Tre frosker forteller hva som egentlig skjedde i palasset den gangen man glemte å invitere den trettende feen. Fra 4 år.

Eventyret om Tornerose har eksistert i mange århundreder i utallige muntlige varianter. Først i 1697 kom den skrevne versjonen, i Charles Perraults eventyrsamling. I 1812 kom Tornerose til brødrene Grimm. I nyere tid har Disneyvarianten sterkt påvirket hvordan eventyret oppfattes i dag.

Vi har valgt å lage vår egen versjon, hvor historien fortelles gjennom tre frosker spilt av tre skuespillere som hopper inn og ut av de ulike rollene vi alle kjenner så godt.

Tornerose er en deilig og frydefull teaterfest tilskuerne og skuespillerne er sammen om. Forestillingen er også spilt med stor suksess i en ekstra uhemmet versjon som kafé-teater for voksne. I en spillestil og med en humor som publikum beskriver som «Herrrlig!»

Tornerose er vist i Norge, Russland, Burkina Faso, Litauen og Nederland og finnes i fransk, nederlandsk og engelsk versjon foruten på norsk og svorsk.

Tornerose på CD

Teater Fusentasts Torneroseversjon finnes også på kvalitets-CD. Med bonus musikkspor og alle sangtekster! 
For bestilling: Send oss en e-post med din postadresse. Vi sender CD-en etter mottakelse av kr. 163,- (frakt inkludert) på konto 8601.64.11991. Skriv «ToRo-CD» på innbetalingsblanketten.